Work-shop i Grövelsjön

I går kväll hade vi på näringslivskontoret en Work-shop i Grövelsjön.
Vi höll till i bystugan där Göte hade dukat upp men nybakad Stomp.
Tack snälla Göte ett fint initiativ, man arbetar så mycket bättre när stämningen är på topp!
Vi tittade på olika verktyg för att analysera och utveckla en affärsidé i både etablerade företa som nya företag.
Vi tittade även på hur man kan arbeta med en SWOT-analys och analysera sitt egna företag och omvärlden för att kunna ta fram styrkor och svagheter och inte minst förbereda sig för kommande hot och möjligheter och försöka att omvända hot till möjligheter.
Vi bekantade oss med en affärsplan där vi tittade på hur man kan analysera sin verksamhet för att se om den är hållbar.
Det är bråda dagar i Grövelsjön nu när sportloven sätter i gång, så vi bestämde att vi ska fortsätta diskussionerna efter påsk.
I slutet diskuterade vi möjligheterna med kompetensutveckling i exempelvis sociala medier, det skulle vara roligt om vi kunde få Dalalyftet till Grövelsjön. www.dalalyftet.se
Det var fantastiskt roligt att få komma upp till Grövelsjön!
Göte som arbetar i Fjällbua möter många turister som gärna delar med sig av olika förslag av vad dom gärna skulle vilja ha i Grövelsjön. Alla dessa idéer har Göte samlat under åren vi hoppas nu på att götes ”gottepåse” med affärsidéer blir propfull och att många av dem blir utvecklade.
Har du någon bra affärside som du vill dela med dig skicka den gärna till Göte Karlsson så lägger han den i sin affärside ”gottepåse” gote.storsatern@gmail.com

Tack                   
//
Karin Ardefelt