Ny kurs på Dalalyft!

Nu finns en ny kurs tillgänglig på Dalalyft – sälj med flyt heter den och ska ge kursdeltagaren en professionell säljteknik, samt tanketräning för att undvika stress i dessa sammanhang. Kursen ges i två delar.

Under del ett av kursen utformar kursdeltagaren en personlig säljstrategi som ska passa din verksamhet bäst. Säljstrategin ska klargöra vilka kunder och produkter som du bör sätta fokus på, vilka säljargument som fungerar bäst samt hur man skapar rätt image.


Under del två av kursen utvecklar man sin förmåga att prestera utan stress, att hantera mentala hinder, se världen ur kundens perspektiv, förstå kundens dolda behov, skapa de känslor som aktiverar kunden och att bygga en självuppfyllande mental handlingsplan.

Visst låter det spännande? Gå in på Dalalyft och läs mer om kursen. Få ihop minst 4 kursdeltagare och ni kan få kursen i Älvdalen, Särna, Idre, Grövelsjön eller var ni vill!

För er som inte är registrerade hos Dalalyft – gör det nu, för detta projekt tar slut i december i år. Passa på att suga i er den kunskap som Dalalyft kan ge! En engångssumma på 1000 kronor betalar man när man registrerar sig på hemsidan, därefter får man tillgång till alla de kurser som finns på hemsidan under förutsättning att man får ihop minst 4 kursdeltagare på sin ort.



//Frida Torsein