onsdag 18 december 2013

Iliana deltog i Entreprenörshelgen 2012

Är du mellan 18-35? Nu finns det en mycket bra möjlighet för dig. Pasa på, göra som Beate gjorde för två år sedan, sök in till årets Entreprenörshelg som i år kommer att hållas på Grövelsjöns Fjällstation. Under helgen erbjuds du en "företagarskola", du får möjlighet att skapa nätverk med andra etablerade och blivande entreprenörer och mycket mer.

 
Ansök nu om en plats på Entreprenörshelgen 2014 som går av stapeln på Grövelsjöns fjällstation 24-26 januari. Skicka ett mail till anna@sitedestination.com senast 20 december och berätta varför just du är fjällvärldens nästa entreprenör.

 
Entreprenörshelgen sker genom ett samarbete mellan projekten W7 och Site Destination samt kommunerna Engerdal, Älvdalen, Malung-Sälen och Trysil.Iliana från Idre, deltog i Entreprenörshelgen 2012

Vad är din affärsidé?
Starta grill efter skoterleden mellan
Sågliden-Floåsen i Grövelsjön. Först och främst kommer det att vara öppet vintertid för att serva målgruppen skoter och skidåkare.  Kunderna kommer att bjudas på vedeldad mat som korv och hamburgare.

Vad har du gjort sedan 2012?
Arbetat vidare med min idé, fått livsmedelstillstånd och bygglov. Jag är nu färdig med alla förberedelser -  det har varit oerhört lärorikt. Nu får vi se vad framtiden har att ge.

Vad var bra med Entreprenörshelgen?
Att bolla idéer, ta del av hur andra tänker och bli inspirerad av etablerade entreprenörer.

Hur hjälpte Entreprenörshelgen dig?
Jag kom med en affärsidé som jag testade på de andra deltagarna och föreläsarna, fick feedback som gjorde att jag kunde förbättra den.
Läs mer om entreprenörshelgen genom att klicka här.

//KarinArdefelt