onsdag 11 december 2013

STF Turistgården nominerade till Stjärngalan

Dalarna Business har nominerat ett företag i vår kommun - Turistgården i Särna. Kategorin är årets nybyggare, och på Stjärngalan i slutet på januari får vi reda på om de vinner...

STF Turistgården i Särna. FOTO: Karin Blaauboer
Jag pratade med Karin Blaauboer som tillsammans med sin man Dick driver STF Turistgården i Särna. Turistgården var tidigare vandrarhem, men är nu ett Bed & Breakfast, och har en tydlig inriktning mot hållbar turism.
Ute på aktiviteter. FOTO: Karin Blaauboer
De har ett stort antal återkommande kunder, och startade för något halvår sedan företaget Landscape walks, där de har samlat sina turistaktiviteter i ett separat företag. Sedan ett tag tillbaka har de skapat kontakter med nya agenter, och det som kännetecknar Turistgården är att de aldrig står still - de utvecklas hela tiden.

Karin Blaauboer berättar att det känns kul att vara nominerade (de var nominerade även förra året), för det innebär att företaget börjar bli välkänt, och det är alltid bra reklam.

Vi håller tummarna för Turistgården och hoppas att de vinner i kategorin Årets nybyggare! Vi ses väl på Stjärngalan, när vi ska fira Turistgårdens vinst?


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/02/finna-losningar-pa-gemensamma-problem.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/02/ar-vi-mogna-for-att-ta-emot-belgiska.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/01/stjarngala-med-stjarna-fran-alvdalen.html//Frida Torsein