måndag 27 januari 2014

Entreprenörskapshelgen 2014

I helgen var det entreprenörshelg i Grövelsjön. Projekten SITE och W7 samt näringslivskontoren i SITE-regionen samarbetade för att arrangera helgen. 17 personer med mycket goda affärsidéer deltog.


På fredagen den 24 januari så började dagen med lunch och därefter var det speeddejting för att lära känna varandra bättre. Efter en bensträckare var det gästföreläsning och så hälsade kommunalrådet alla välkomna till Älvdalens Kommun. Dagen avslutades med middag på kvällen.
Flitiga deltagare under kursen

Lördagen den 25 januari började dagen med teambuilding, sen började W7s företagsskola. Då började deltagarna att presentera deras affärsidéer och alla fick bra kritik. efter fikat var det produktutveckling med Barbro Trum som även höll i marknadsföringen. Dagen fortsatte med prissättning och budget. även lördagen slutade med middag på kvällen.

Söndag den 26 januari började med en gästföreläsning så att deltagarna sedan kunde pitcha sina affärsidéer inför drakarna i "Draknästet". Draknästet innebär att deltagarna fick presentera sina affärsidéer inför en jury, ungefär som det TV program som tidigare sänts. Efter lunch fick deltagarna åka hem med en massa inspiration och nya idéer. 

Presentation på  Draknästet

Vi önskar alla som deltog lycka till och tackar alla våra samarbetspartners för en lyckad helg!
 


Läs mer:
http://www.sitedestination.com/sv/entreprenorshelgen-2014-ar-avslutad
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2014/01/platser-pa-entreprenorshelgen-lediga.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/09/vi-har-haft-lunchmote-i-den-nordligaste.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/08/pa-tisdag-ar-det-lunchmote-i-den.html//Frida Torsein