HACCP är ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i produktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. För att livsmedelshanterande verksamheter ska kunna följa HACCP-principerna krävs att medarbetarna är väl medvetna om vad de innebär.


När: Onsdag den 26 oktober kl: 08:00 – 16:00
Var: Nya Brandstation, Vansbro
Pris: 2.200 kr + moms
Lunch, kaffe och kursmaterial ingår
Kort genomgång av grundläggande livsmedelshygien
Vad är HACCP?
Verksamhetsbeskrivning
Faroanalys och riskvärdering
Kritiska styrpunkter (CCP)
Kritiska gränser
Korrigerande åtgärder
Övervakningsmetoder
Verifiering och revidering
Anställda inom livsmedelshanterade verksamheter som exempelvis restauranger, livsmedelsbutiker, storhushåll, bagerier och livsmedelsindustrier.
Lärcentrum Vansbro larcentrum@vansbro.se eller 0281 – 752 75
// Karin Ardefelt
När: Onsdag den 26 oktober kl: 08:00 – 16:00
Var: Nya Brandstation, Vansbro
Pris: 2.200 kr + moms
Lunch, kaffe och kursmaterial ingår
Kursinnehåll:
Kort genomgång av grundläggande livsmedelshygien Vad är HACCP?
Verksamhetsbeskrivning
Faroanalys och riskvärdering
Kritiska styrpunkter (CCP)
Kritiska gränser
Korrigerande åtgärder
Övervakningsmetoder
Verifiering och revidering
Målgrupp:
Anställda inom livsmedelshanterade verksamheter som exempelvis restauranger, livsmedelsbutiker, storhushåll, bagerier och livsmedelsindustrier.
Anmälan:
Lärcentrum Vansbro larcentrum@vansbro.se eller 0281 – 752 75 Anmäl senast onsdag den 19 oktober 2016.
// Karin Ardefelt