W7 Dalarna på marknadsdagen i Särna

Karin Ardefelt utanför Särnakontoret
På marknadsdagen i Särna i fredags fanns Karin Ardefelt på plats för W7 Dalarna.
Karin jobbar med rådgivning för företagare i hela Älvdalens kommun - från Grövelsjön i norr till Älvdalen i söder - i projektet W7 Dalarna. Läs mer på http://www.w7dalarna.se/

Både jag, Karin Hellström, och Karin Ardelfelt har tidigare drivit eget företag och vi hjälps åt med rådgivningen till företagare i kommunen. Det är jättespännande att träffa entreprenörer som jobbar hårt med att förverkliga sina drömmar och livsverk.
I rådgivningen börjar vi ofta med att göra en affärsplan för att analysera affärsidé, marknad, kunder, konkurrenter och sist med inte minst en budget som visar på om Din affärsidé är lönsam.
Det är värdefullt även för befintliga företag att skapa en affärsplan och en marknadsplan. Omvärlden förändras snabbt idag och det gäller att hänga med!

Vi på näringslivskontoret kommer att erbjuda work shops under hösten där Du kan vara med och skapa din egna affärsplan och marknadsplan - håll utkik på hemsidan www.alvdalen.se/naringsliv eller anmäl Ditt intresse redan nu till karin.hellstrom@alvdalen.se

//Karin Hellström