Fullt hus i Älvdalen på frukostmötet idag!

Idag var det 47 personer som kom till Hotell Älvdalen för att lyssna till en mängd entreprenörer och andra aktörer som presenterade sina verksamheter på höstens första frukostmöte i Älvdalen.
Företagarna och näringslivskontoret anordnar i samverkan frukostmöten i hela kommunen för att skapa mötesplatser för företagare och andra intressenter. Det är populärt och antalet besökare ökar stadigt.
Idag var det späckat program, först ut var: Bergsgården (fd Evertsbergs bygdegård), Backlunds Skor, Timhjälpen, Kompetenza friskvård, Bilverkstan 195 AB.
Därefter presenterade sommarlovsentreprenörerna som drivit Porfyrcaféet sig; två unga driftiga tjejer som varit igång hela sommaren med guidningar och kaféverksamhet i Västäng vid nya Porfyrverket.

Vi fick även en presentation av Maria Rydqvist, Älvdalsambassadör, Hälsoveckan, Mora IK:s ungdomsstasning i Mora/Orsa/ Älvdalen, Non Stop Business - W7:s event den 20 september, Forum Älvdalen, nyinflyttarpresentation och sist en längre presentation av iCell nyetableringen i Märbäck.
Jag har skrivit det förut men det tål att sägas igen: det är mycket positivt som händer i Älvdalen och det är verkligen friska vindar som blåser i företagsvärlden här i kommunen!

Tack alla som kom på detta frukostmöte - välkomna igen den 5 oktober i Älvdalen!

Här kommer lite bilder från morgonen:

Fullt hus i Porfyrsalen på Hotell Älvdalen

Petra och Emma som drivit Porfyrcaféet i sommar som sommarlovsentreprenörer

Allan Björklund och Martin Wattberg från Mora IK

Johanna Petesson berättar om övertaget av Backlunds Skor

Nils-Åke Norman minglar med iCells ledning

Stig Nyström, Karin Olsson och Tomas Olsson, delar av Forum Älvdalen
 //Karin Hellström