iCell- miljövänlig nyetablering i Älvdalen


Idag har vi haft besök av ledningen för iCell, företaget som i stor skala skall tillverka och producera det miljövänliga isoleringsmaterialet "cellulosa-lösull" i Älvdalens kommun.
Bygget är i full gång sedan mars månad och allt går med enorm fart. Invigning och produktionsstart beräknas ske under första kvartalet 2012.
- Det är ett jättespännande projekt och marknaden för denna typ av miljövänliga produkter är stor både nationellt och internationellt, berättar VD Roger Gudmundsäter.
- Vi genomför nu en nyemission, fortsätter Roger, och vi hoppas att även älvdalingar ser en möjlighet att investera i framtiden genom att köpa aktier i företaget.
På frukostmötet den 31 augusti kommer ledningen för iCell att presentera bolaget och alla har möjlighet att ställa frågor kring framtida investeringar eller andra frågor kring projektet.
- I dagsläget söker vi en handfull personer för chefsposter och administration med på sikt kommer företaget att behöva rekrytera fler, berättar Roger. Är man intresserad kan man kontakta oss.
Kontaktuppgifter och mer information kan man hitta på hemsidan  http://www.icell.se/

Ledningen för iCell och Älvdalens kommunalråd på Märbäcks industriområde där byggnationen är igång
Byggnationen är i full gång!

Vi på näringslivskontoret ser med spänning fram emot att anläggningen startas och hur Älvdalen sätts på kartan i dessa sammanhang!
Kom gärna på frukostmötet den 31 augusti och få mer information om denna satsning.

//Karin Hellström