Älvdalens simhall inviger nytt gym!

Idag har det varit invigning av det nya gymet i Älvdalens simhall.
Många nyfikna var på plats och tittade på de nya fräscha lokalerna som var fyllda med helt nya maskiner, hantlar, bollar och andra typer av träningsredskap. Personal från gymet berättade om hur de erbjuder personlig tränare för att hjälpa till att sätta samman ett program som är individuellt anpassat efter just Dig. Gymet kommer att vara tillgängligt mellan 05.00 - 23.00 och kommer att vara bemannat på onsdag-kvällar för Dig som vill ställa frågor.
Klockan 11.00 idag var det tävling mellan våra två kommunalråd Kjell Tenn och Nils-Åke Norman som ställde upp i roddmaskinen. Det var spännande och väldigt jämnt mellan de två men Nils-Åke tog hem segern med en liten marginal. Bra jobbat - båda två!

Nils-Åke kämpar hårt..

...och även Kjell kämpar ...

...men vinsten går til Nils-Åke, trots hans förkylning. Ryggsäck och vattenflaska i pris!
ICA bjöd på kaffe, Älvdalens Sportcenter sålde gym-kläder och i bassängen erbjöds "Fångarna på fortet" för barnen.
Nu får man ta på sig träningskläder och ta sig i kragen och bättre på konditionen på gymet! Snart är det ju dags för Vasaloppsvecka med allt vad det innebär:)
Vill Du veta mer om Älvdalens fina simhall - läs mer på http://www.alvdalen.se/sv/Kultur-och-fritid/Simhallar-i-Alvdalens-kommun1/Alvdalens-sim--och-ishall/

//Karin Hellström