Företagarfrukost i Särna

Idag på morgonen var det dags för företagarfrukost i Särna.
På programmet fanns bland annat Helena Andersson som berättade om GävleDala Designlabs arbete med en vision för framtida Särna, Benny Tator, Attraktionsbyrån, berättade om möjligheter för entreprenörer att göra affärer i Vasaloppsarenan och om Kopparleden - från världarv till världsarv på mc. Anki Langer-Silvferin från Arbetsmiljöverket talade om nya regler kring byggverksamhet och Karin Ardefelt och jag berättade om Idrekonferensen och lite annat smått och gott som är på gång i kommunen.
Tillsammans åt vi en god frukost och diskuterade frågor som kom upp i samband med de olika föredrag som hölls. Denna företagarfrukost var den sista i Särna för i år. Nästa företagarfrukost är i Idre den 6 december och i Älvdalen den 7 december.
Snart börjar vi planera för nästa säsong - har du idéer eller åsikter om hur vi kan bli bättre? När skall vi ha frukostmöten? Var? Eller har du andra idéer om hur vi kan få företagare och andra engagerade i kommunen att träffas? Kontakta oss! Karin Hellström på karin.hellstrom@alvdalen.se eller Karin Ardefelt på karin.ardefelt@alvdalen.se
Här kommer lite bilder från dagens möte:

Helena berättar om GävleDala Designlabs arbete med vision Särna
Benny Tator, Attraktionsbyrån, efterlyser boende och aktiviteter till Kopparleden
Anki från Arbetsmiljöverket diskuterar med entreprenörer från Särna
Karin Ardefelt, W7 Dalarna berättar om olika nätverk för företagare

Projekten är finansierade geniom Interreg, Scandinavian Heartland
//Karin Hellström