Kopparleden - möte med projektgruppen

Idag har vi haft möte med projektgruppen för Kopparleden http://www.visitkopparleden.com/
Nu skall arbetet fortsätta med utveckling av den befintliga sidan och det finns en stor utvecklingspotential! Idéer finns det gott om.
Nu skall Hans Johansson och Benny Tator i samverkan med Ole Sylte Heggset på norska sidan bearbeta boendeanläggningar och andra entreprenörer längs Kopparleden att samverka för att bli bokningsbara via Citybreak.
Från Älvdalens kommun ingår Tomas Johnsson, Stefan Linde, Anders Barke och Karin Hellström i projektgruppen. Nu blir det till att starta en MC-klubb så att vi kan åka längs med Kopparleden och upptäcka den fantastiska resan från världsarv till världsarv på mc!
Vill Du veta mer om Kopparleden och knyta Din boendeanläggning till sidan? Eller har du andra idéer? Kontakta mig gärna!

Vi kommer givetvis följa arbetet här på bloggen men du kan även gå in och "gilla" Kopparleden på Facebook. Där får du information om vad som händer. http://www.facebook.com/Naringsliv.alvdalen#!/Kopparleden

Ole Sylte Heggset, projektledare Scandinavian Heartland, Håkan Johansson och Benny Tator som arbetar med utvecklingen av Kopparleden
//Karin Hellström