Torsein KOTYR - på plats på Vimla i Älvdalen

Frida Torsein med sitt nya koncept Torsein KOTYR på Vimla i Älvdalen
Frida Torsein har under många år arbetat med mönsterkonstruktion och har drivit företaget Direktirisbyrån. Nu har Frida "växlat upp" och utvecklat sitt företag och sin affäridé till att arbeta även med design, sömnad och tagit till sig ett nytt koncept som heter UNIQA Q.
UNIQA Q bygger på att man som kund kan få ett brett sortiment av baskläder som Frida anpassar och ändrar för att passa just Dig och Din kropp. I konceptet ingår även garderobsplanering och stilanalys/färganalys.
Idag när jag besökte Frida (som nu finns under samma tak som Vimla på Dalgatan i Älvdalen) blev jag helt såld på kläderna som hon erbjuder! Jag är troligtvis den rätta målgruppen för dessa kläder och kunde inte motstå de rena snygga plaggen i underbart sköna material.
Att man dessutom kan få de omsydda till en perfekt passform gör ju inte saken sämre:)
För Er som vill veta mer om Frida och hennes nya butik och sortiment kan passa på att besöka Tjejkvällen på Hotell Älvdalen den 21 oktober klockan 19.00. Anmäl Dig till frida@direktrisbyrån.se eller besök henne inne på Vimla mellan 10-16 på vardagar.
Vi på näringslivskontoret önskar Frida och Torsein KOTYR lycka till!//Karin Hellström