Företagsbesök hos Ulrica och hennes hundar i Evertsberg

En av Ulricas underbara hundar!
Idag har jag och Tatjana från turistbyrån i Älvdalen varit på företagsbesök hos Ulrica Öhman på Sälen Hund & Aktivitet i Evertsberg. Vi hade bokat tid med Ulrica efter lunch vid ett tjärn en bit ifrån Evertsberg. När vi kom hade Ulrica "riggat" iordning och vi skulle få se hur hon arbetar med olika aktiviteter under sommaren och barmarksperioden.
Ulrica startade Sälen Hund & Aktivitet för drygt ett år sedan - en dröm gick i uppfyllelse!
Ulrica startade sitt företag för drygt ett år sedan och har varit aktiv både i Sälen-området och i Älvdalen kommun. Under vintern har Ulrica och hennes hundar jobbat med hundspann för både vuxna och barn och arrangerar paketerade turer av olika slag.
Nu arbetar Ulrica med att utveckla sitt företag och förutom aktivteter och paket hela året om erbjuder hon kursverksamhet och utbildningar för hundägare, hon säljer tillbehör till hundar och planerar även att utbilda sig inom hundmassage.
Ulrica är en mycket målmedveten och engagerad tjej som älskar sina hundar - det är härligt att se hur hon njuter av sitt arbete. Det är då det brukar gå som bäst!
Tatjana och Ulrica förbereder hundarna för "spannet"
Ulrica och hundarna tog en mycket kort provtur för att visa oss en av hennes aktiviteter
Efteråt blev det bad för alla hundar!
Ulrica och Tatjana diskuterar vad Ulrica erbjuder under sommaren och kommande vintersäsong. Hur kan turistbyrån hjälpa till?
Grillad lokalproducerad korv i slogboden - mysigt!
Jag var tvungen att prova kick-bike - utan hund - det var för varmt för dem idag.
Stort tack Ulrica för ett underbart företagsbesök!
Lycka till under sommarsäsongen - vi återkommer på ett företagsbesök när snön är tillbaks och tar en tur i spannet när temperaturerna är bättre för hundarna.
Läs mer om alla aktiviteter och se mer bilder på hundarna på Ulricas hemsida: www.hundaktivitet.se
Gilla även Sälen Hund & Aktivitet på Facebook - där får du uppdaterad information dagligen.
//Karin Hellström