Besök från Schönberg på Trevliga torsdagen i Älvdalen!

Blumenhaus Puck från Schönberg säljer blommor torsdag och fredag i denna veckan i Älvdalen.
Tatjana Summermatter från Turistbyrån i Älvdalen hälsar på vännerna från Schönberg.
Idag är det Trevliga torsdagen i Älvdalens kyrkby!
Varje torsdag under juli månad och första torsdagen i augusti erbjuder butikerna på Dalgatan olika extra-erbjudande, det pågår loppis, prova-på flugfiske, utställningar, mopedcruising och diverse andra trevliga aktiviteter i byn.
Idag var det mycket folk ute när jag och Tatjana gick på en lunch-promenad längs med Dalgatan. Vi passade på att besöka våra vänner från Schönberg som är här i Älvdalen under torsdag och fredag i denna vecka för att sälja blommor.
Jürgen Puck och hans släktingar har en lång tradition med att sälja blommor i Älvdalen och varje gång de är här skänker de en del av försäljningen till Navardalens Vildmarksstation, www.navardalen.se.

Jürgen Puck är regelbundet i Älvdalen och säljer blommor. En del av försäljningsintäkterna skänker han till Navardalens Vildmarksstation
Härliga blomster!
Passa på att ta en tur till Älvdalen en torsdag i sommar - det är mycket som händer och det finns många chanser till att handla varor av olika slag!
Trevliga Torsdagen anordnas av föreningen Älvdalens Köpmangata. Läs mer om deras arbete på http://www.alvdalenskopmangata.se/index.htm

//Karin Hellström