Non Stop Business - missa inte det!


Non Stop Business den 20 september 2012 - missa inte det!
Hej Karin Eriksson, projektledare för W7 Dalarna!

Nu är det snart dags för Non Stop Business igen? Ni upprepar succén från i fjol?
Det stämmer. Vi fick mycket positiv respons på förra årets Non Stop Business och därför  kör vi igen i år.

Kan du berätta lite om vad Non Stop Business är?
Non Stop Business är en dag för företagare och för den som står i begrepp att starta ett företag. Dagen bjuder både på inspiration, kunskap och nätverkande. "Handen på hjärtat" så är vi ganska många som är dåliga på att näteverka, eller på att ta tillvara tillfällen att göra affärer coh att sälja. Under den här dagen får man både tips om hur man gör och tillfälle att träna på att ta tillvara på korta möten. Dalalyft deltar med kortkurser i för företagare matnyttiga ämnen. Dagen avslutas med två riktigt bra föreläsare. Programmet finns på www.nonstopbusiness.biz

Hur många bjuder ni in till evenemanget?
Vi bjuder in brett. Alla som deltog förra året får en personlig inbjudan i brevlådan. Övriga kommer vi att bjuda in via mail och sociala medier.

Non Stop Business är en del av W7 Dalarnas projektmål? Kan du berätta lite om om projektet W7, hur går det i det "nya W7"?
Projektet går bra. Vi har haft väldigt många rådgivningar i vår, i flera av kommunerna har rådgivarna varit fullbokade och det har tidvis varit kö för att få en tid. Vi kör vidare med våra Entreprenörskapsträffar - en företagarskola på kvällstid. Det startar en ny omgång nu till hösten.

Tack Karin, hur går man till väga om man vill anmäla sig till Non Stop Business? 
Anmälan sker på www.nonstopbusiness.biz

Jag hörde av min kollega att det eventuellt kommer att gå en buss från Älvdalen - är det riktigt?
Finns intresse så kör vi en buss ända från Idre. I fjol gick bussen från Idre och ner - jag hörde att bussresan hade varit minst lika rolig som konferensen!

 Läs mer om W7 Dalarna på www.w7dalarna.se

Vi ses på Non Stop Business!
//Karin Hellström

ps. Anmäl dig innan 1 september. ds.