Årets företagare i Älvdalens kommun 2014

Som säkert flera av er vet har det blivit officiellt vilket företag som mottagit pris som Årets Företagare i Älvdalens kommun: Sportkullan. Vi vill passa på att gratulera systrarna Mörk som driver Sportkullan till utmärkelsen!

Cathrine, Anne och Mare Mörk som driver Sportkullan
Sportkullan drivs av de tre systrarna Marie, Cathrine och Anne Mörk. De ägnar sig åt friskvård och har bland annat pilates, massage, skidteknikläger och Adventure Race (en äventyrstävling för kvinnor) på sin repertoar - bland mycket mer.

Här kan du läsa motiveringen:
"Årets Företagare 2014 har genom sina idéer etablerat sig i en växande bransch när det gäller friskvård och mänsklig rehabilitering.

Sportkullan AB drivs av tre systrar Anne, Marie och Chatrine där alla har olika roller inom företaget, men där samarbetet är målsättningen i verksamheten.

Systrarna i Sportkullan AB arbetar hela tiden med att utveckla sitt företagande och ser genom sin kreativitet möjligheter i olika verksamheter. Nätverkande och samarbete är för detta företag en självklarhet.

En bland många aktiviteter bör nämnas i Sportkullan Adventure race som hade premiär förra året.

Sportkullan vision är enkel - vi vill att du ska må bra. Vi är övertygade om att en kropp som blir berörd och får röra på sig, gör dig till en gladare människa."

Företagarna Älvdalen och Företagarna Särna-Idre-Grövelsjön har i samarbete med näringslivskontoret på Älvdalens kommun utsett Årets Företagare.

Ett riktigt stort grattis till Sportkullan! Vi ser fram emot att följa er fortsatta utveckling och att fortsätta få ta del av ert engagemang och driv!


Läs mer:
http://www.sportkullan.se/
http://www.alvdalen.se/sv/Naringsliv/Arets-nyforetagare-och-foretagare/
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/arets-foretagare-i-alvdalens-kommun-har.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/01/nominera-arets-nyforetagare-och-arets.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/07/arets-nyforetagare-i-alvdalens-kommun.html


//Frida Torsein