Offentliga upphandlingar i länet

Vi vill passa på att slå ett slag för Upphandlingsdialog Dalarna som är ett projekt som drivs av Länsstyrelsen Dalarna. På deras sida finns bland annat en frågefunktion för dig som vill lägga anbud som kan vara bra att känna till, men du hittar även länkar till flera av Dalarnas upphandlingar och mycket annat matnyttigt.

Aktuella upphandlingar som finns i kommunen, grannkommunerna,
länet, Norge och EU kan du hitta på kommunens hemsida
om du klickar dig vidare till Näringsliv.
Upphandlingsdialog Dalarna hittar du mer information om här. Vi vill passa på att informera om de andra olika upphandlingsportaler som används i landet, och dem hittar du på kommunens hemsida. Det finns även en gemensam upphandlingsportal där stora upphandlingar i hela EU finns samlade, samt den norska portal som samlar alla norska upphandlingar. Länkar till dessa hittar du också på kommunens hemsida, eller på någon av länkarna nedan.

Du kanske även är intresserad av vilka upphandlingar som pågår och som är planerade framöver på till exempel Trafikverket? Trafikverkets pågående hittar du här, och deras planerade upphandlingar här. Landstingets upphandlingar finner du på denna länk, och Region Dalarnas upphandlingar finns här.


Läs mer://Frida Torsein