RAIDEN kommer med fler gäster!

Norra Dalarna kommer få en riktig härlig återinsättning av RAIDEN – tävlingen som en gång i tiden drog hit busslaster från Italien och duktiga skidåkare från Sverige och Norge.

Förberedelserna är i gång för fullt med att förbereda spåren och alla frivilliga eldsjälar i Grövelsjön, Idre och Särna som ställer upp och hjälper till.

Många har anmält sig, men det finns plats till fler! Ett perfekt tillfälle att få med familj och vänner ut i skidspåret, utmana varandra eller bilda ett stafett-lag så ni kämpar tillsammans.

Vi som bor i Norra Älvdalen tar den fantastiska naturen för givet. Turister som hittat hit, tycker att upplevelsen av området ger en WOW-känsla. Om du som bor i Älvdalens kommun deltar med ett lag i RAIDEN, hjälper du till att sprida mer WOW-känsla och glädje som gör att ännu fler gäster hittar till Älvdalens kommun.

Gäster, som genom att komma hit, skapar fler arbetstillfällen och jobb till oss som bor här.

Så ta tillfället nu, anmäl ett lag med vänner och familj till RAIDENden 11-12 mars, och ha kul medan du sprider budskapet om glädje och WOW-känsla att besöka Norra Dalarna och Älvdalens kommun!

Ta en titt på spårkartan för båda dagarna. Det är en lätt åkt bana med många platta partier och svagt utför, men givetvis några få uppför också. En varierande och lagom utmaning, helt enkelt!

 

//Karin Ardefelt