Viktigt information om fiber!

Viktigt! Nu finns det en rykande färsk uppmaning från vår fiberansvarige om att inte falla i fällan när en säljare ringer er och påstår att ni ska få fiber inkopplat ett visst datum! Det kan uppstå olika förseningar på vägen och det finns ingen anledning att beställa tjänsten i förväg. För mer info, läs nedan!

Fiberdetalj
På förekommen anledning vill vi uppmärksamma blivande kunder på att INTE boka sin tjänsteleverantör förrän ni fått en bekräftelse på att er anslutning är uppkopplad mot stadsnätet.
Vår entreprenör kommer alltid på besök och installerar er anslutning, när den är i drift så informeras ni om detta och kan i princip inom 20 minuter ha en fibertjänst uppkopplad.

Alltså fall inte i fällan när en säljare ringer er och påstår att ni ska få fiber inkopplat ett visst datum, det kan uppstå förseningar på vägen och det finns ingen anledning att beställa tjänsten i förväg.

Jan Eriksson rekommenderar er däremot att gå in på länken och titta på de alternativ som finns. Slå förslagsvis in ert postnummer och er adress eller en närliggande som finns att välja så kommer ni till sidan med möjliga tjänsteleverantörer.


Läs mer:


//Frida Torsein