Nu är det dags att nominera årets ungdomsföretagare i Dalarna


Vi hoppas verkligen att du känner en ungdomsföretagare som du vill nominera till stjärngalan 2018. Vi har många företagsamma människor i vår stora kommun som behöver uppmärksammas och vi hoppas att du hjälper till att skicka in nomineringar.

  

Årets Ungdomsföretagare

Årets Ungdomsföretagare ska inte vara äldre än 30 år och genom målmedvetet, engagerat och kompetent arbete ha etablerat och utvecklat ett eget företagande.

Vi hoppas att vi får se många av våra företagare på Stjärngalan den 25 januari 2018 för det är dom värda.

http://stjarngalan.com/nominering/Ta dig 5 minuter, gör din röst hörd och skicka in din nominering, det kan betyda så mycket. Nomineringen måste in under denna månaden, senast 31/10-17.


Klicka här och nominera "årets ungdomsföretagare"

Jag mins så väl när Hanna Risander tog emot detta ärofyllda pris 2011 på Dalarna Business, Stjärngalan i Falun. Du kan läsa mer om det här. 

 
Dalarna Business beskriver att de gnom att arrangera Stjärngalan, där de delar ut Stjärnan till företag och företagare som på ett eller annat sätt har utmärkt sig, vill inspirera och lyfta fram goda exempel. Och skapa en regional träffpunkt för de som har företagandet på sin agenda.
// Karin Ardefelt