Skistart årets e-handel 2017

Det är tredje året i rad som Skistart tar hem utmärkelsen ”Årets e-handlare inom sport”


Baseras på kundrecensioner 


”Att bli årets e-handlare inom sport för tredje året betyder enormt mycket för oss och är ett stort bevis på att det vi gör fungerar och är uppskattat. Nu har vi knipit priset tre år i rad men tro inte någonstans att vi ger oss här. Självklart siktar vi redan nu emot att ta hem nästa års pris!”


Det är PriceRunner som har utnämnt årets e-handlare med hjälp av kundrecensioner baserat på köp hos butikerna under 2017, där bland annat leverans och köpupplevelse har betygsatts. Utmärkelsen Årets e-handlare har delats ut sedan 2004 - och är unik på så sätt att den alltid baserats på verkliga omdömen från bekräftat köpande konsumenter och inte på någon allmän omröstning. Priset baseras nämligen på kundrecensioner och nätbutiken måste ha fått in minst 100 recensioner under juni-november för att vara med i tävlingen.
Länk: PriceRunner

Snabbfakta Skistart
Skistart.com är ett familjeägt företag som startades 2004 och finns i Älvdalen. Skistart säljer längdskidor, rullskidor, klättring med mera över hela världen, med en huvudmarknad i Norden och Sverige. Skistart ägs av Globisen AB som i sin del representeras av: Johan Rehnström och
Henrik Lindh
Länk: Skistart


// Lis Karlsson