After Work med Paneldebatt på Restaurang Dalgatan 118, torsdag den 12 april

Vi har bjudit in samtliga politiska partier i Älvdalens kommun till en paneldebatt med inriktning
Det lokala näringslivet och dess förutsättningar.
Här får ni nu chansen att inför valet lyssna på, och fråga, vad de olika partierna vill med näringslivet och näringslivsklimatet i Älvdalen. Inbjudan går i första hand ut till alla medlemmar.
Kvällen börjar kl 18:00 med att Dalgatan 118 serverar en BBQ buffé, (150:-/pers).
Vi inleder sedan ca 18:30, med information från Lis Karlsson om kommunens resurser, demografi, ekonomi etc.

Svensk näringsliv kvällens moderator

Theresa Bergqvist, från Svenskt Näringsliv och som är kvällens moderator, informerar om bl.a. våra företags bidrag till kommunens ekonomi.
(Vi vill med den informationen berätta hur VIKTIGA de lokala företagen är för den kommunala verksamheten.). Kl 19:00 startar debatten.Vi vill inför debatten väldigt gärna få reda på vad Ni vill att vi ska ställa för frågor. 

Fundera på detta några dagar, och maila era förslag på frågor till Johanna Peterson info@backlundsskor.se så sammanställer hon dem och lämnar till Theresa.

Anmälan senast 10 april

Denna inbjudan går i första hand ut till alla medlemmar i de två föreningarna, som därmed får en liten förtur, så passa på anmäl er snarast. Det är begränsat med platser, 85, så först till kvarn gäller, och för att vi ska veta bl.a. hur mycket mat som ska tillagas ber vi er att anmäla deltagande (även om ni inte ska äta) till Micke info@dalgatan118.com Senast den 10 april.

Välkomna till en trevlig kväll
Företagarna Älvdalen, Älvdalens Köpmangata
Älvdalens kommuns Näringslivskontor