Fritidhus & frilufsmässan 2-3 juni 2018


Här vill vi bara kort uppmärksamma er företagare om att det börjar att bli fullt på Fritidshus & Friluftsmässan - Särna, Grövelsjön Idre, vilken kommer att hållas uppe på Himmelfjäll
2-3 juni 2018. Jag har i dag fått reda på att utställningsplatserna i tältet är fullbokade men det finns fortfarande platser kvar ute. Som sagt det finns fortfarande platser kvar. "Det är först till kvarn som gäller".


http://www.prmedia.se/index.php/maessor-evenemang/saelens-fritidshusmaessa
Klicka på bilden om du vill läsa mer om mässan.


Arrangörerna för mässan skriver på sin hemsida:


Trots succé för Sälens Fritidshusmässa 2015 tvingas vi släppa det eventet då lokalerna ej längre finns tillgängliga. Istället storsatsar vi på Fritidshus & Friluftsmässan - Särna, Grövelsjön, Idre, på Himmelfjäll den 2-3 juni 2018.


Mässan huserar på Himmelfjäll som är den snabbast växande nya fjälldestinationen i mannaminne. Över 1000 tomter finns tillgängliga på ett par års sikt och idag är redan över 180 tomter sålda. Här behövs det byggare, husleverantörer, snickare, elektriker, mm, mm. På mässan möts tomtägare och omnämnda leverantörer.


De nyblivna tomtägarna är med stor sannolikhet intresserade av det som naturen erbjuder i hela Särna - Idre - Grövelsjöregionen och därför kopplas ytterligare ett tema på mässan - Friluftsliv. Lokala företagare som erbjuder olika typer av aktiviteter som fiske, cykelturer, fågelskådning, jaktresor, äventyrsdagar och dylikt har också möjlighet att delta på mässan.    


Lekmannamässigt har jag identifierat målgruppen för denna messa, under samtal mes arrangörerna, vilka tordes vara: Alla de som ska investera i tomter och ska bygga i vårt område samt befintliga husägare. Man har kopplat på ordet "frilufsmässa" av naturliga skäl eftersom besökarna till vårt område även vill finna aktiviteter under sin vistelse i vårt natursköna område.


Mer information om Fritidshus och Frilufsmässans finner du här.
Du kan också följa dem på fackbok


Kontaktpersoner:
Hasse Johansson | 0705-22 27 20
hasse.johansson@prmedia.se


Niklas Nouvel | 0702-47 18 33
niklas@dalaartist.se


Maria Spring | 0708-18 28 98
maria.spring@prmedia.se

Länkar: http://www.prmedia.se/index.php/maessor-evenemang/saelens-fritidshusmaessa


// Karin Ardefelt