Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun 2017!


Årets nyföretagare i Älvdalens kommun 2017 avslöjades i fredags. Utmärkelsen har gått till en person som sprudlar av energi och kreativitet och hennes glädje smittar av sig på många – nämligen Johanna Malm som driver Johanna Malms Flora Ab i Älvdalen.

Offentlig ceremoni på musik- motorfestivalen v.32


Johanna Malm - glad nyföretagare


Det är näringslivskontoret på Älvdalens kommun som tillsammans med Företagarföreningarna i Älvdalen samt Särna-Idre-Grövelsjön som bildar en jury. 
Nomineringar samlas in under årets första kvartal, och utifrån det och de kriterier som Älvdalens kommun har tagit fram väljs Årets Nyföretagare.
Torsdag den 9 augusti, vecka 32 kommer invigningen för musik och motorfestivalen att vara i Tingshusparken kl. 15.00. I samband med invigningen korar vi årets nyföretagare.


Kommunalrådet Peter Egardt gratulerade Johanna Malm


Motiveringen lyder

Denna tjej har tagit steget som så många bara drömmer om. Hon har startat sin verksamhet på hemmaplan där hon har sitt hjärta. Det är många gånger av stor vikt att våga ta hjälp vid start, vilket denna företagare har gjort. Hon har startat offensivt och vasst men samtidigt med stor känsla. Detta är en tjej som med stort engagemang som smittar. Denna kvinna har tagit plats och levererat till kundernas stora belåtenhet.
Årets nyföretagare 2017 i Älvdalens kommun är Johanna Malm – Johannas Flora,
Stort grattis Johanna Malm!

// Lis Karlsson