Välkommen till 2019 års företagsmässa i Älvdalens Ishall

Boka in den 10-11 maj 2019 i Er kalender. Vårens höjdpunkt Älvdalens Företagsmässa går av stapeln under den andra helgen i Maj, och under två dagar får vi chans att göra affärer, skapa kontakter och visa upp våra företag för tusentals besökare.

Mässan har även växt till en riktig hemvändarhelg

Det är den trettonde mässan i ordningen, och det har genom åren blivit en riktig folkfest. Förutom alla utställare, företag, föreningar, kommun, så får vi njuta av god mat och lyssna på intressanta föredrag från scenen.


Rekordmässa

Efter 2017 års rekordmässa gällande både antalet utställare och besökare så står många utställare och hänger på låset inför bokningsstarten den 25 april 2018. Förra gången blev mässan utsåld. Det är med andra ord ”först till kvarn” som gäller…….KONFERENCIER

Konferencier under helgen är Mats Ingels, mångårig och välkänd röst i Radio Dalarna, och numera en av Dalarnas mest anlitade och populära konferencierer.

ÅRETS FÖRELÄSARE

Årets föreläsare kommer att vara flera kända offentliga beslutsfattare, och andra kända företagare med förankring i Älvdalens kommun.

FESTLIGHETER

Fredagskvällen är vikt för den stora utställarfesten på Hotell Älvdalen, där serveras en härlig filébuffé och dessertbuffé med musikunderhållning.


ARRANGÖRER

Arrangörer för hela mässan är NW Nöje AB (Niklas Nouvel & Torbjörn Wallin) på uppdrag av Företagarna Älvdalen. Samarbetspartners är Synums Tryck & Re- klam, Hotell Älvdalen, Restaurang Dalgatan 118, samt Älvdalens kommun.

Välkommen!

Länk: Facebook Älvdalens Företagsmässa 2019

// Lis Karlsson