Söker bilmekaniker - känner du någon som vill bo och jobba i fjällen

Gulf Idre med tillhörande MECA-verkstad är ett litet företag beläget i fjällparadiset Idre. Som har funnits på samma plats i över 50 år, och i nuvarande konstellation i snart 10 år. Vi är ett glatt gäng som ständigt vill utveckla våra tjänster och erbjudanden. Vår vision är "där service fyller tankarna" och jobbar därefter.Vi söker nu efter en bilmekaniker med några års erfarnhet till vår MECA-verkstad på Gulf Bensinstation i Idre


Vi bedriver idag en serviceverkstad inom MECA konceptet. Verkstaden startades för ca: 7år sedan, och vi har en etablerad kundkrets, samt hög grad av hastigt uppkomna jobb pga all fjällturism till vår destination. Jobben kan vara allt från vanlig service, till reparationer och mer komplexa jobb. Vi har även däckverkstad med många kunder.

Du kommer att vara den enda mekanikern i verkstaden, men du har arbetskamrater i butiken tillhörande bensinstationen. Vi är få anställda på företaget så det är viktigt att du fungerar i gruppen.
Eftersom du är den enda mekanikern ställer vi krav på att du är en självgående person som kan ta ansvar och jobba mot uppsatta mål. Du kommer i jobbet även att ansvara för att boka in kunderna.
Du ska ha jobbat några år i branschen och har ett brett kunnande kring bilreparationer/felsökning och att du även kan hantera däck. Det är du som sätter begränsningen på vad vår verkstad klarar av. Vi ser gärna att du vill utveckla verkstaden och vårt innehåll framåt.

Vi jobbar i dataprogrammen MBS, Autocom och Autodata, så erfarenhet av dessa är meriterande men inget krav. Dock så måste du ha god datorvana för att kunna lära dig dessa.Idre är en åretruntdestination som växer mer och mer för varje år, främst genom ortens stora motor Idrefjäll. Nära till natur, golf, skidåkning, skoteråkning och utomhusaktivitet i alla dess slag.
Funderar du på att flytta hit med familjen för detta jobb, så hjälper vi gärna till med kontakter för en helhetslösning till er.

Din profil

Utbildning
MERITERANDE
Teknik och teknisk industri:
Gymnasial utbildning:
Kompetenser
MERITERANDE
Felsökning, bilmekanik
Fordonsteknik
Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
Språk
KRAV
Engelska:
Körkort B
Arbetslivserfarenhet
KRAV
Fordonstekniker / Bilmekaniker / Personbilsmekaniker:2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Service & reparation av alla bilmärken, felsökning, däckomläggning och problemlösning. Inbokning av kunder och beställning av reservdelar.

Övrigt
Lön
Övriga löneformer såsom provisionslön, eller rörlig & fast lön kan tillämpas om önskemål finnes.
Anställningsvillkor
Provanställning 6mån
Arbetsplats
Älvdalen

Kontaktinformation
Kontaktpersoner: Emil Henning, VD
info@gulfidre.se
070-2559496    0253-20112

Företagets adress
Byvägen 24 Idre
Postadress
Idre Petroleum AB / Gulf Idre
Byvägen 24
79091 IDRE
Telefonnummer
025320112
E-post
info@gulfidre.se
Sök jobbet senast 31 oktober 2018
Vi ser löpande över inkomna ansökningar för att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: info@gulfidre.se
Källa: Ams. Länk: Bilmekaniker till Idre

// Lis Karlsson