Har du tillväxtplaner, då ska du läsa mer här

Driver du ett företag som omsätter minst 2 miljoner och har tillväxtplaner, då tycker jag att ni ska ta tillfället i akt och träffa Mats Jacobsson ALMI nu på torsdag 21 februari, han kommer att vara i Särna och kan träffa dig på ditt företag eller också så ses ni på kommunhuset i Särna eller i Älvdalen.



Mats på frukostmöte
i Älvdalen
Jag skriver här nu för att du ska kunna ta tillfället i akt att ha ett första möte på hemmaplan, när Mats ändå är i närheten, torsdag 21 februari. Det finns mycket som ALMI kan stötta med och kanske kan detta vara ditt första steg i en ny riktning. Ring Mats 070–2367950 och hör dig för om detta kan vara något för dig och ditt företag.


Jag vet att han även kommer att vara i kommunen 18 mars så det skulle också kunna vara en möjlighet, men ring honom redan i dag.


Många tror att Almi endast sysslar med lån men så är det inte, dom kan stötta dig med så mycket mycket mer. Exempelvis så sysslar dom med affärsutveckling, lån, riskkapital, övrig finansiering, guidning och vägledning.


ALMI har bred kunskap och de har länge arbetat nära tillväxtföretag. Det har gett dem en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt sig en hel del om vad som behövs för att lyckas.


ALMI
Mats Jacobsson
Affärschef
mats.jacobsson@almi.se


// Karin Ardefelt