Magasin Norra Dalarna - hjälp till att fylla med innehåll

Sommaren närmar sig och det är dags för årets sommarupplaga av Magasin Norra Dalarna!  Visit Dalarna behöver din hjälp att fylla den med inspiration och tips för våra besökare. Magasin Norra Dalarna är Älvdalens, Särnas, Idres och Grövelsjöns lokala platsmarknadsföring och ges ut två gånger per år. 

Magasin Norra Dalarna sommar är aktuell mellan maj-oktober, där den primära målgruppen är aktiva barnfamiljer och par i åldern 55+. Magasinet finns hos turistanläggningar, hotell, restauranger, butiker och affärer i hela Älvdalens kommun samt på alla turistinformationer i Dalarna. Dessutom finns magasinet att beställa för den som vill få det hemskickat. Den delas även ut på mässor och evenemang samt exponeras som digital version på visitdalarna.se.För dig som partner till Visit Dalarna, samt för dig som annonserar, är det gratis att synas i magasinet under rubrikerna Aktiviteter, Mat & nöje, Evenemang, Boende och Service. Här har du möjlighet att lägga in öppettider, arrangemang och kontaktuppgifter till just din verksamhet och därmed synas hos läsarna.
Lämna dina uppgifter till oss senast den 1 april 2019:
alvdalen@visitdalarna.se, 010- 600 29 77 eller
idre@visitdalarna.se, 010-600 29 79.
För mer information om hur du blir en partner, kontakta:
Cissi Forslund, cissi.forslund@visitdalarna.se, 010-600 29 16 eller
Kina Martinsson, carina.martinsson@visitdalarna.se, 010-600 29 79
Visit Dalarna samarbetar med små som stora företag inom besöksnäringen, så tveka inte att höra av dig för att prata vidare.

För frågor gällande annonsering och annonsbokning, kontakta Fjällposten på malin@fjallposten.se.


// Karin Ardefelt