Företagsbesök Grövelsjön Fjällbageri

I fredags passade vi på att besöka Maxime och höra mer om hans företag. Maxime driver ett bageri i Grövelsjön sedan två år tillbaka, och vann SM i brödbakning 2017!
Runi, Kjell, Frida, Maximes son, Maxime och Karin.
Grövelsjön Fjällbageri slog som sagt upp portarna för verksamheten 2017, och har sedan dess bakat oerhörda mängder bröd, bullar, kakor och även pizzor. Surdegsbröd är det han främst bakar, och han använder ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

Arbetsdagen börjar kl. 06.00 om mornarna för Maxime och vid 14 är arbetsdagen slut. Efter kl. 14 säljs det han bakat i bageriets självbetjäningsbod. På fredagar under högsäsong är det pizzabakning på schemat, och Maxime bakar i snitt 12 pizzor per kvart!

Ett riktigt stort tack för att vi fick komma och besöka Grövelsjön Fjällbageri!

Läs mer om Grövelsjö Fjällbageri och på Fjällbageriets facebooksida.

Läs mer om våra andra företagsbesök:


http://grovelsjonfjallbageri.se/
https://www.facebook.com/grovelsjonfjallbageri/