Tomma lokaler får nytt liv

I slutet av maj och början av juni hände det spännande saker i Älvdalen respektive i Särna. Nya Älvdalens bildelar flyttade i slutet på maj in i de sedan länge tomma lokalerna som OKQ8 äger och i Särna flyttade Pi fastighetsförmedling in i den lokal som också stått tom länge på torget i Särna.


Sedan 2019 är Therese Aniliadis butikschef för Nya Älvdalens bildelar och den 30 maj i år var det dags för invigning av de nya lokalerna i den lokal som länge stått tom vid OKQ8:s tankstation i centrala Älvdalen. Redan nu är det många av de som tankar som kommer in och handlar spontant. Nu ser de fram emot turistsäsongen och att många som är på genomresa som stannar och tankar passar på att gå in i butiken för att handla. Förutom olika bildelar säljer de även tobak, korv, glass och annat smått och gott. De har även paketutlämning. Vi passar på att önska Nya Älvdalens bildelar lycka till i de nya lokalerna!

Therese Aniliadis och Johan Schröder
på Nya Älvdalens bildelar.

Den 1 juni slogs portarna upp för en annan tom lokal som fått nytt liv - närmare bestämt Pi fastighetsförmedlings nya lokal på torget i Särna. Pi är en nystartad fastighetsbyrå vars verksamhetsområde är Älvdalens kommun, Siljansområdet och även en del i Sälen-området. Under maj har renovering av lokalen pågått och nu huserar fastighetsmäklare Kristin Jauch och mäklarassistent Camilla Johansson i nyöppnade lokalen i Särna. Vi passar på att önska Pi fastighetsförmedling lycka till i de nya lokalerna!

Camilla Johansson utanför nya
lokalen
 
Camilla Johansson i Pi:s nya
lokal i SärnaLäs mer:
Nyhetsbrev juni 2022
Prisjusteringar upphandlingar
Rekryteringslots etablerar nod i norra Dalarna
Sammanfattning av frukostmöte i Särna 11 maj 2022


//Frida Torsein