Företagsrådgivning - både för nyföretagare och etablerade företagare

Du vet väl att du har kostnadsfri företagsrådgivning genom näringslivskontoret på Älvdalens kommun eller Nyföretagarcentrum Norra Dalarna? Oavsett hur länge du drivit företag kan du kontakta oss. Ingen fråga är för stor eller för liten. Om du inte anmält dig till vårt nyhetsbrev, gör det nu.

Har du en företagsidé? Eller funderar du på att sälja
ditt företag? Vi hjälper dig lägga pusselbitarna!

Nytt företag
Du som är på gång att starta företag, eller drivit företag i max 3 år kan kontakta Therese Nielsen på Nyföretagarcentrum Norra Dalarna. Therese vet vilka vägar du kan gå när du är ny som företagare och hon har tystnadsplikt.

Etablerat företag
Du som varit företagare längre än 3 år är välkommen att kontakta Frida Torsein eller Karin Ljudén på näringslivskontoret på Älvdalens kommun. Kanske är du på gång med en större investering eller behöver lära dig mer om hur du kan bli en attraktiv arbetsgivare? Då kan Frida eller Karin guida dig rätt. Vi jobbar alltid under tystnadsplikt.

Sälja eller köpa företag
I Älvdalens kommun finns ett antal företag som är till salu. Kanske är just du ute efter att köpa ett företag? Eller kanske vill just du sälja ditt företag? Kontakta näringslivskontoret så lotsar vi dig vidare!

Frukostmöten
Älvdalens kommun arrangerar frukostmöten. På dessa får du lyssna till företagare i kommunen som berättar om sin verksamhet, lära dig mer om någon företagsfrämjare i länet eller helt enkelt bara nätverka med företag i kommunen. Är du ny som företagare är dessa frukostmöten ett bra tillfälle att lära känna fler företagare i området som skulle kunna bli en framtida samarbetspartner, kund eller en dörröppnare till andra nätverk som kan vara till din fördel. Vill du veta mer om frukostmötena? Kontakta näringslivskontoret.

Övriga aktiviteter
Vi arrangerar ett antal seminarier, workshops och annat för dig som är företagare, eller som vill bli företagare.

Starta eget-kurs
Nu under hösten kommer Nyföretagarcentrum dra igång en Starta eget-kurs och den börjar 16 november.

Hur blir jag en attraktiv arbetsgivare
Älvdalens kommun arrangerar även två workshops i hur du som arbetsgivare kan bli mer attraktiv. Datum för dessa är 18/10 eller 25/10 för workshop del 1 20/10 och 20/10 eller 26/10 för workshop del 2. Anmäl dig genom att mejla Karin Ljudén. Ange namn, mejladress och organisationsnummer i mejlet.

Seminarium om ägarskiften
Den 22 november klockan 18:00-19:00 är det dags för en digital föreläsning om ägarskifte. Denna föreläsning är öppen för alla som är intresserade av att lära sig mer om hur det går till att avyttra eller köpa ett företag. Mejla din anmälan här!


Välkommen att kontakta oss!


Läs mer:
Boka in dig på Företagarkonferensen 11-12 november
Tjugoförsta företagsstafetten: Blybergs el
Företagsranking i lokalt företagsklimat
Slutkonferens vandringsleder
Nyhetsbrev näringslivs september 2022


//Frida Torsein