Entreprenör med lokalproducerad mat i fokus!


Idag har jag och Agneta Larsson varit på besök på Bogg Gården i Älvdalen. Syftet med mötet var att stämma av med Karin Bogg och höra hur det går med hennes projekt som handlar om lokalproducerad mat.
Karin tog emot oss och visade en helt nyrenoverad lada som hon inrett för att hyra ut till besökare i Älvdalen. Hon har verkligen tagit vara på det gamla och moderniserat på ett mycket smakfullt sätt!
Karin planerar nu att hyra ut sitt nya boende via Bo På Lantgård och via VisitIdre och dessutom paketera med aktiviteter som t ex svamp-plockning och fiske som ligger nära tillhands för henne i Gåsvarv.
Jättekul att få fler paketerade produkter med boende och aktiviteter i Älvdalen för våra besökare.

Karin Bogg arbetar med att ta fram ett varumärke för lokalproducerad mat från vårt område.
Vad gäller projektet håller Karin på att ta fram olika förslag på logotyper och hon bygger upp en hemsida där småskaliga livsmedelsproducenter ska kunna vara med och marknadsföra sig själva och sina produkter.
Vi tror att det kan bli en reseanledning för besökare att komma till vårt område för att smaka på alla goda delikatesser som finns; tunnbröd, fäbodsmör, messmör, lokalproducerat kött och ost. Mmmmmm....

Vi kommer att fortsätta skriva på bloggen om utvecklingen av prokjetet.
Är du livsmedelsproducent och vill vara med på hemsidan?
Kontakta Karin Bogg på karin.bogg@gmail.com

Karin Bogg är en kreativ entreprenör från Älvdalens som dels erbjuder boende och aktiviteter på Bogg Gården men även arbetar med svamp, varumärken för livsmedel och andra spännande produkter!

//Karin Hellström