Lyckat möte i Grövelsjön!

Idag samlades 25 personer på STF Grövelsjöns Fjällstation - näringslivskontoret bjöd in till ett inspirerande informationsmöte för alla intresserade av samhällsutveckling i Älvdalens kommun
Idag har vi varit uppe i Grövelsjön - vilken härlig plats det är! Vackra fjäll och en fantastisk natur i norra delen av Älvdalens kommun.
25 personer kom på brunchmötet på STF Grövelsjöns Fjällstation som anordnades av näringslivskontoret. Jättebra uppslutning! På programmet presenterade sig Stefan Ericsson, Leader Södre Fjällen, Benny Tator om Kopparleden, Karin Ljudén berättade om "nya" W7 Dalarna. Bland företagspresentationerna fanns: Heed Data, Fjällbua i Storsätern, Husky Gård, Vara Vild, Grövelsjöns Fjällstation och Renbiten.Slutligen berättade Karin Hellström och Karin Ardefelt om näringslivskontorets verksamhet och kommande aktiviteter under 2012.
Två timmar med engagerade lyssnare och bra information avslutades med en gemensam lunch, en delikat fisksoppa serverad i den KRAV-märkta restaurangen på fjällstationen (som för övrigt firar 75-årsjubileum i år!).
Tack alla engagerade som deltog på mötet - vi ser fram emot att komma till Grövelsjön igen den 31 januari. Då blir det work shop på temat: Funderar Du på att starta eget företag? Alla är välkomna då också!
Här kommer bilder från dagens möte:


Helena Andersson hälsade oss välkomna till STF Grövelsjöns Fjällstation och berättade bland annat om stationens 75-årsjubileum 2012.

Pelle, ny ägare på Fjällbua i Storsätern berättade om butiken och framtidsvisioner

Peter och Erica berättade om deras företag Husky Gård och Vara Vild
Christer Hed berättade om Hed Datas stora utbud av varor och tjänster i hela Älvdalens kommun
Efter mötet serverades en delikat fisksoppa i den KRAV-certifierade restaurangen på Grövellsjöns Fjällstation
Under lunchen gavs det tillfälle att diskutera viktiga frågor

Än en gång - stort tack alla som tog sig tid att komma på mötet idag! Vi ser fram emot att träffa er snart igen.
//Karin Hellström