Resultatet av Winnet8 förverkligas av Winnet Dalarna



Idag har jag pratat med vår kollega Camilla Hillbom i telefon. Camilla arbetade tidigare 100% med W7 Dalarna men har nu fått nya arbetsuppgifter inom Winnet Dalarna. Grattis Camilla!



Camilla Hillbom arbetar idag inom Winnet Sverige med att förverkliga de planer som projektet Winnet8 tog fram under projektperioden 2010-2012.
Camilla och hennes kollegor på Winnet Dalarna ska bland annat förverkliga de planer som projektet Winnet8 arbetade fram för ett bättre tillvaratagande av kvinnors resurser i Dalarna.
Winnet8 handlade om att samla in och ta tillvara goda exempel på jämställdhetsarbete, och i Dalarna kom projektet fram till att de mest akuta behoven av förändring för att uppnå projektets mål, var att få in fler kvinnor i regionalpolitiken, att höja kunskapen hos regionala tjänstemän och politiker om jämställdhetens påverkan på en regions tillväxt och attraktivitet, samt att ta upp frågan om hur företagsrådgivningen i länet kan förbättras ytterligare med hjälp av jämställdhetsperspektivet.
Läs mer om Winnet Sverige på http://www.dalarna.winnet.se/web/page.aspx?sid=8977
Karin Ljudén och Carin Nises arbetar nu med att avsluta projektet Winnet8 som Älvdalens kommun var projektägare av

Projektet Winnet8, där Älvdalens kommun var projektägare, håller på att avslutas och Carin Nises, international coordinator och Karin Ljudén, financial coordinator arbetar  med slutredovisningen av projektet.
Läs mer om projektet på http://www.winnet8.eu/

Vi på Älvdalens kommun är stolta att vi har varit delaktiga i att ta fram ett underlag för fortsatt arbete med dessa viktiga frågor i Dalarna.
Lycka till Camilla med dina nya arbetsuppgifter - håll oss gärna uppdaterade hur det går och vad ni gör!

//Karin Hellström