Cykelläger i VasalopsArenan

Samling klockan 10 för genomgång och information om dagen i VasaloppsArenan
Nu är de på gång - cykelläger i VasaloppsArenan!
Idag klockan 10 samlades ett gäng entusiastiska cyklister på Bergsgården i Evertsberg. Det var Micke och Tobbe på Bergsgården tillsammans med Göran som hade bjudit in cyklister till en dag i VasaloppsArenan för att testa hur upplägget på kommande cykelläger ska vara, ta bilder och pröva några olika turer.
Trots värmen var det alltså många som ville komma ut i skogen på mountainbike för att få tips och lära mer av Göran. Jättekul!
Göran kommer att hålla cykelläger i VasaloppArenan under barmarksäsongen

Längtan ut i spåret!
Jag passade även på att besöka den jättefina campingen i Evertsberg,  Skephussjöns Bad & Camping som drivs av Bergsgården Restaurang & Vandrarhem.
Föredrar man att bo på camping eller i stuga kan man välja det alternativet när man bokar sitt cykelpaket. På campingen har man tillgång till den fantastiska badplatsen, badtunna och all annan komfort som är standard på campingplatser, allt är mycket välskött.
Har du frågor kring cykelpaket eller boende i Evertsberg "mitt i VasaloppsArenan" - läs mer på http://www.bergsgaarden.se/

Servicehus med servering på Skeppshussjöns bad & camping

Badplats och badtunna med en härlig utsikt

Nya stugor för dem som föredrar det
Välkommen till Älvdalens kommun och till VasaloppsArenan - i arenan kan du cykla, vandra, åka skidor - fullt av aktiviteter hela året om!

//Karin Hellström