Driftiga entreprenörer från Gränsbua i Flötningen

Camilla och Roger som driver Gränsbua i Flötningen
Idag har jag haft långväga besök här på näringslivskontoret från företagare från Flötningen vid norska gränsen i norra delen av vår stora kommun.
Roger och Camilla driver Gränsbua.
Både Roger och Camilla är mycket driftiga entreprenörer och har sedan de köpte butiken för snart två år sedan utvecklat den lilla gränsbutiken genom att bygga ut och anpassa sitt sortiment efter kundernas behov. De har inte bara butik utan även bensinstation.
På besöket idag berättade Roger att de har fått problem med leveranserna på mjölk från Arla sedan de övertog mejeriet från Milko. Nu arbetar Roger med att se hur de kan få leveranser från annat håll.
- Vi måste se till att de håller sina löften att leverera mjölk även till oss, säger Roger.
Camilla och Roger ser massor av möjligheter för framtiden i området kring Storbo och Flötningen och har många planer för att utveckla sin verksamhet.
Jag hoppas att alla deras planer går "i lås" och att denna delen av kommunen får fler fungerande företag och företagare som utvecklar servicen för både bofasta och besökare i vår kommun!
Stort lycka till!

Läs artikeln från dt.se när Roger tog över butiken i Flötningen: http://www.dt.se/nyheter/alvdalen/1.3077697-stalmanniska-tar-over-gransbua

//Karin Hellström