Styrelsemöte med Norra Dalarnas Turistråd

Carin Nises höll en kort styrelseutbildning vid NDT/VisitIdres styrelsemöte igår
Igår var det styrelsemöte för Norra Dalarnas Turistråd/ Visit Idre.
På plats på kommunhuset i Älvdalen fanns Barbara Frilund-Ekberg, Ing-Mari Bergman, Fredrik Litzén, Torbjörn Zachridsson, Karin Balubaauer, Tatjana Summermatter, Fredrik Nilsson och jag som representant från kommunen.
Mötet startades upp med en kort styrelseutbildning som Carin Nises stod för. Carin delade med sig av mycket bra och nyttig kunskap  i styrelsearbete som kan vara bra att ha med i det framtida arbetet.
Carin Nises berättar om olika roller man kan ha i styrelsen
På agendan fanns frågor kring organisation, information, personalfrågor mm.
Beslut fattades att regelbundna nyhetsbrev ska skickas ut månadsvis för att berätta om det löpande arbetet och vad som är på gång. Ansvarig för nyhetsbreven är Fredrik som arbetar på turistbyrån i Idre.
Norra Dalarnas Turistråd kommer även att bli mer aktiva på Facebook. Gå in och gilla och ta del av vad som är på gång!
Högst på listan är nu att fortsätta arbetet med att få fler medlemmar och paket att lägga ut på hemsidan men givetvis även att ta hand om alla våra besökare i Älvdalens kommun under sommarsäsongen!
Tatjana och Fredrik kommer att få hjälp på turistbyråerna med sommarpersonal för att kunna ge en bra service till alla gäster. De planerar även att ha öppet hus på turistbyråerna - håll utkik efter det!
Nästa möte med NDT/ VisitIdre kommer att hållas den 21 juni.

//Karin Hellström