fredag 8 juni 2012

Nu startar Särna Atletklubb på nytt.

Det är så skönt att atletklubben kan komma igång igen efter att man har gått på sparlåga nu under 2 1/2 år säger Karin som är kassör i föreningen. Problemet har varit att kortlåset till sporthallen inte har fungerat men nu har kommunen gjort en satsning på 50- 60 000 så att alla medlemmar kan få en tagg (nyckelkort) för att komma in i lokalen. Detta gör att träningen på Särna atletklubb kan komma igång igen. Vi är alla glada att man gjort denna satsning. Nu ser vi ljust på framtiden säger Karin på Sko och Klädes handeln.


I dag fredag ordnar Karin och Susanne så att man kan registrera sig som ny medlem i Atlet klubben.

Ni som vill bli medlemmar ska gå till Karin på Sko och klädeshandeln i Särna och löser ett medlemskap på 400:- dessutom får man deponera 100:- för en tagg (nyckelkort). Karin berättar att man alltid har haft en policy att hålla låga kostnader så att alla ska ha möjlighet till att träna.

Jätteroligt att ni kan komma i gång igen. Ju fler medlemmar ju större möjligheter har vi till ett väl fungerande gym. Kostnaden för detta årskort är samma kostnad som jag fick betala/ månad i Landvetter utanför Göteborg och då var man tvungen att teckna sig på ett år. Tänk vad bra vi har det!

Särna atletklubb kommer att köpa in lite nya 10 kg vikter och till hösten kommer man med nya krafter att rusta upp gymet om det finns behov. Karin berättar att man behöver hjälp i styrelsen så den som vill hjälpa till är självklart mycket välkomna att höra av sig till Karin 0253-10108 sarnablh@gmail.com det är en förutsättning att klubbens medlemmar hjälper till om vi även i framtiden ska kunna hålla detta låga pris.

Med mina mått så är det ett välutrustat träningsgym. Härligt nu kan vi komma i gång och träna igen. Tack kommunen för att ni satsar på oss!

Karin Ardefelt