HIM UF anordnar hälsomässa under Vasaloppsveckan

HIM UF - planerar en hälsomässa i samband med Vasaloppet 2013
Idag har vi haft besök här på näringslivskontoret av fyra driftiga tjejer; Linnea, Evelina, Ida-Lisa och Elsa, som driver HIM UF. Tjejerna är elever på Älvdalens Utbildningscentrum och går tredje året på  samhällsprogrammet med inriktning hälsa & friskvård.
HIM står för Hälsa - Inspiration - Motivation och företaget planerar att anordna en hälsomässa i Sporthallen under Vasaloppsveckan, den 27-28 februari 2013. Mässan kommer inte bara vara en "vanlig" mässa med utställare utan även erbjuda många aktiviteter, föreläsningar, rådgivning, coachning mm i och runt sporthallen för både barn och vuxna.
Planeringen  pågår för fullt och inom kort kommer många företag både i Älvdalens kommun och andra kommuner i Dalarna att få ett erbjudande från HIM UF.
HIM UF hoppas att många företag inom olika branscher är intresserade av att ställa ut och att vi i Älvdalen kan skapa mer aktiviteter kring Vasaloppet för att locka fler besökare hit.

Vi på näringslivskontoret kommer givetvis att stötta tjejerna under resans gång och hjälpa till med bland annat kontakter mot företagare.
Vi lär återkomma med mer information inom kort.

Vill du boka plats på mässan? Har du frågor?
Mejla tjejerna på h.i.m@live.com


//Karin Hellström