Vill du ha möjlighet att påverka kursutbudet hos Dalalyftet?


När vi hade företagarfrukost i Idre så var det ett flertal företagare som poängterade att de verkligen ville ta tillvara Dalalyftets kurser under den period som de finns kvar, fram till hösten 2013.
Nedan kan ni läsa vilka kurser som Dalalyftet kan tillhandahålla. Du som vill ta tillfället i akt kan anteckna vilka kurser du vill gå, var och när. Skicka dem till mig karin.ardefelt@alvdalen.se  så ska jag vidarebefordra denna information till Dalalyftet, förhoppningsvis kan då dina önskemål bli tillgodosedda. 

Vad är Dalalyftet?
 Dalalyftet - en unik möjlighet till kompetensutveckling för småföretag i Dalarna! Tack vare finansiering via Europeiska Socialfonden (ESF) så kostar det endast 1000 kr för hela företaget att delta, det innebär att alla i ditt företag och du själv får gå så många kurser som ni vill och hinner med fram till hösten 2013 för endast två femhundralappar! Det kurser som jag har varit på har varit av mycket hög kvalité, har du råd att inte delta?

Andra företagares erfarenheter!
I dag var jag i kontakt med ett par företagare som beskrev hur deras företag har tagit del Dalalyftets kurser och utvecklat sig själva och sina företag. Jag vill bara delge er hur viktiga Dalalyftets kurser har varit för dem. Som exempel har jag hört med dem hur kurser i sociala medier hat förändrat deras sätt att synas och kommunicera. Alla beskriver hur sociala medier har givit deras verksamhet ett lyft. De beskriver att de har fått mycket tillbaka, och det kostar inget ting. Många var skeptiska till en början men en del har till och med börjat att twittra och blogga.  
 
Gå gärna in och titta på deras facebook sidor, glöm nu inte att trycka på ”Gilla” knappen, det är viktigt att alla företagarna stöttar varandra genom att gilla varandra och eventuellt dela olika event. Det är det som skapar en aktivitet, det gör att de syns på en större arena och det i sig att även du syns hos en bredare publik.

http://www.facebook.com/HakasHastEl
http://www.facebook.com/#!/systrarnaolssons?fref=ts
http://www.facebook.com/#!/turistgardensarna?fref=ts




Dalalyftets kurser!
Kursbeskrivning finner du på Dalalyftets hemsida. http://www.dalalyft.se/sv/hitta-utbildningar/
Framgångsrik försäljning
Ledarskap för småföretagare Grund
Ekonomi
IT & Data
Jämställdhet
Ledarskap
Marknadsföring & Sälj
Retorik & Presentaionsteknik
Seminarier
Sociala Medier
Tillgänglighet
Uppstartskurs
Paketering


Karin Ardefelt