Våga drömma - Våga vilja - Våga stanna!


Våga drömma - våga vilja - våga stanna!
Nu är det spikat - datumet för Våga drömma! Den 18 januari är alla tjejer i Älvdalens kommun välkomna på fredagsmys på Hotell Älvdalen.
Syftet med eventet är att göra en uppföljning på de Våga drömma - träffar vi hade 2010/2011 som resulterade i att ett stort antal tjejer vågade satsa och starta eget företag.
Nu ska vi få reda på hur några av dem upplever att det är att vara företagare, de kommer att vara inspiratörer under eftermiddagen den 18 januari.
På programmet finns också Robinson - Anna som idag är elev på YH Fjäll och Äventyr på Älvdalens Utbildningscentrum. Anna kommer prata om hur hon nått sina mål och vågat ta steget att leva sina drömmar.
Vi har även lagt till "Våga vilja och Våga stanna" denna gången och bjudit in UF-företagare som vi hoppas ska se möjligheterna att både våga drömma, våga vilja och våga stanna kvar och driva företag i vår kommun.

Eventet finansieras till största delen av  Regions Dalarna, W7 Dalarna och näringslivskontoret i Älvdalens kommun. Deltagarna betalar 200 kronor för lunch, inspiration, föreläsningar, tapas och modevisning på kvällen. Vi garanterar att man får mycket för pengarna!

Du kan läsa mer om eventet på http://www.alvdalen.se/upload/N%c3%a4ringslivskontoret/Inbjudan_V%c3%a5gadr%c3%b6mma2.pdf

Ta med tjejkompisarna på en eftermiddag och kväll full av inspiration - vi ses den 18 januari!

Anmäl dig till malin@acudira.se

//Karin Hellström