" Skräddarsydd" It rådgivning för dig!

Så här startade morgonen 06:30 och så här såg det ut när arbetsdagen var slut kl: 22:30. Men vi vill passar på när vi får besök av långväga gäster.



Nu har Carina Alvén från ALMI varit på turne genom hela vår vackra och stora kommun. Hon har "skräddarsytt" dessa dagar efter våra behov. Hon började med två rådgivningar i Älvdalen och fortsatte vidare till Särna med en rådgivning. Dagen därpå startade med frukostmöte kl: 07:30 i Idre och därefter tog Carina emot fyra företag för personlig rådgivning. Sedan packade vi ihop oss och fortsatte färden till Storsätern där Carina höll en föreläsning "marknadsföring på nätet" med inriktning på besöksnäring. Dagen därpå fortsatte hon färden ner till Särna där hon träffade två företag. 63 personer 544,8 km  har Carina averkat under de tre dagar hon varit på sin turne här hos oss.


Almi.se

IT Rådgivarna ALMI är en oberoende och neutral kostnadsfri rådgivning i IT-frågor för företagare och blivande företagare i Gävleborgs- och Dalarnas län. Detta projekt kommer att finnas kvar till sommaren och om du vill ha personlig rådgivning så kan du kontakta mig Karin Ardefelt så löser vi det.

Rådgivningen "skräddarsys" efter dina behov, det kan innehålla:   

Marknadsföring och försäljning på internet
Hemsida och E-handel
Sociala medier
Sökmotoroptimering, öka synligheten på nätet



Spontan reaktion: Kanonbra!

 
Spontan reaktion:
 Jättebra, kan verkligen rekommendera en rådgivning.



 
frukostmötet i Idre gav Carina ett smakprov på hur viktig marknadsföringen på nätet är för företagen, inte minst de små.  
Här håller Carina en föreläsning i Storsäterns bystuga där 21 personer deltog. På denna föreläsning fanns det något för alla både för den ovane och den lite mer avancerade datoranvändaren.


 


En sak som vi fick lära oss på föreläsningen är att det är viktigt att man länkar mellan varandras hemsidor, på det viset kan man komma högre upp på Googels träfflista. Jag uppmanade alla att ge mig deras hemsideadresser för då kan jag länka till dem.  här är de ! www.grovelsjon.nu  www.bryggeloftet.net  www.gardsio-idre.se


Tack Carina för att du kom, jag uppmanar nu alla er företagare som vill förkovra sig, boka en tid hos Carina hon "skräddarsyr" rådgivningen efter dina behov. Tiden är lite knapp, till sommaren får ni åka till Falun och betala för denna tjänst. Om du vill boka en rådgivning kontakta karin.ardefelt@alvdalen.se



Karin Ardefelt