Företagarna i Älvdalens årsmöte

Den 5 mars var det dags för Företagarnas årsmöte och en föreläsning om bluffakturor. Lisbeth H Salin och juristen Lars Nordfors från företagarnas riksorganisation medverkade på mötet. Alla deltagare bjöds på fika med kaffe eller te.


Innan mötet öppnas börjar man med en kort presentation av sig själv. De närvarande vid mötet var förutom Lisbeth H Salin och Lars Nordfors även Eva Pettersson – LP Skog, Peter Skottheim – PS Fix, Thomas Olsson - Norra Dalarnas Fastigheter, Per Leandersson – Älvdalens camping, Emma Riis – Emmas Optik, Jennie Tegnér – Nya Byggvaruhuset, Christer Hed – Heddata, Frida Torsein - näringslivssamordnare, Nils-Åke Norman – kommunalråd och Per-Ola Danielsson. Efter presentationerna öppnades årsmötet.

Till att börja med valdes ordförande, vice ordförande och sekreterare inför mötet, och därefter lästes verksamhetsberättelsen över 2012 upp. Företagarna hade mycket för sig 2012, för att nämna några av alla företeelser är bland annat frukostmötena, Crazystafetten på Musik och Motorfestivalen samt Idrekonferensen som det året hölls på Hotell Älvdalen.

Två nya ledamöter valdes in i styrelsen, vilket gör att styrelsen består styrelsen av 6 ledamöter, en ordförande och en suppleant. En suppleantplats är vakant, om någon skulle vara intresserad av att vara suppleant i Företagarna Älvdalens styrelse. Årsmötet avslutades med en mycket intressant och matnyttig föreläsning om bluffakturor som vi återkommer med i ett senare inlägg.



//Frida Torsein