Workshop i Värdskap för Visit Idres medlemmar

Norra Dalarnas Turistråd och Visit Idre anordnar den 7 november i Kulturhuset i Idre by en workshop i värdskap. Alla medlemmar är varmt välkomna. Anmäl er till workshopen senast 29 oktober!

Norra Dalarnas Turistråd och Visit Idre bjuder in alla medlemsföretag till workshop i värdskap. Få kunskaper om hur du och din personal kan erbjuda era kunder det lilla extra som gör att de återkommer och rekommenderar ditt företag till andra.


Värdskapskursen vänder sig både till dig som driver din anläggning/företag och för din personal. Vilket värdskap vill vi att våra gäster ska uppleva i vår destination? Vad är gott värdskap? Allas gäster är dina gäster! Dina gäster är allas gäster! Hur får vi våra gäster att återvända år från år? Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna.

Koordinator för workshopen är Barbara Frilund-Ekberg. Barbara är verksamhetschef för STF:s egna anläggningar, fjällstationer, fjällstugor och vandrarhem i norra Sverige och har många års erfarenhet av att utbilda STF:s personal och franchisetagare i värdskap.


Datum: 7 november 2013
Tid: 09:00 – 12:00
Plats: Kulturhuset i Idre By

Norra Dalarnas Turistråd bjuder på fika!

Anmälan med företagsnamn och antal deltagare senast den 29 oktober till info@visitidre.se eller 0771-99 88 00. Uppge allergier och önskemål om vegetarisk fika vid anmälan. Välkomna!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/10/nyhetsbrev-fran-norra-dalarnas.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/09/vi-har-haft-lunchmote-i-den-nordligaste.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2011/12/full-fart-pa-turistbyraerna-i-alvdalen.html



//Frida Torsein