onsdag 29 januari 2014

Mycket på gång bland företagen i kommunen

Under veckorna efter jul har näringslivskontoret vid ett flertal tillfällen blivit kontaktade av olika företag eller blivande företagare som har saker på gång. På det stora hela är det lokaler de har efterfrågat, så alla som har tips får gärna kontakta oss på näringslivskontoret.

Till att börja med var en entreprenör i kontakt med mig, Frida, för att berätta om sina planer att hyra OKQ8-lokalen i Älvdalen, om det finns fler företag som är intresserade av att dela denna lokal, hör av er till oss på näringslivskontoret. Tanken med denna lokal är att det skulle kunna finnas flera butiker under samma tak.
Känner du till en ledig lokal - kontakta näringslivskontoret!
Vi blev även kontaktade av ett par som vill driva ett sommarcafé eller sommarrestaurang i kommunen. Alla tips på lokal och/eller verksamhet att arrendera eller köpa välkomnas.

Det har även visats intresse för både industrilokaler och kontorsrum från entreprenörer. Både i norra och södra kommundelen är vi intresserade av att höra om det finns industrilokaler och kontorsrum att hyra för olika verksamheter. Det är mycket på gång i Älvdalens kommun!

Alla tips på lokaler mottages tacksamt av oss på näringslivskontoret - vare sig det gäller kontorslokal, industrilokal, restauranglokal eller vad det nu kan tänkas vara för lokal som man kan bruka i olika affärssyften!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/07/nu-har-strippen-i-sarna-fatt-nya-agare.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/09/nyetablering-soker-lokal-i-alvdalen.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/07/lokal-uthyres-i-alvdalen.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/07/coompanion-naringslivskontoret-traffade.html//Frida Torsein