UF-mässa i Älvdalen

I lördags, den 18 januari var det UF-mässa på Sporthallen i Älvdalen. Ett 20-tal elever ställde ut och visade sina UF-företag. Dagen innan fick 17 av UF-företagen chansen att presentera sina affärsidéer inför en jury.

Juryn på fredagen bestod av Karin Hellström som driver sitt företag Karin Hellström Affärsutveckling och Kommunikation, Eva Pettersson som driver LP Skog samt är ordförande i föreningen Företagarna Älvdalen och Marie Norlin på ALMI.

Marie Norlin - ALMI, Karin Hellström - affärsutveckling och kommunikation och Eva Pettersson - LP skog samt Företagarna Älvdalens ordförande.
Av de 17 företagen kom B-UF - ett företag som designar, tillverkar och säljer buffar, på 1:a plats, på 2:a plats - Fun Trip UF, ett företag som anordnar aktiviteter och buss- resor för ungdomar och på 3:e plats - Riverdry UF, ett företag som torkar bär och frukt som de säljer som ett nyttigt och lokalproducerat godis. Grattis till er! De tre vinnarna är med i den regionala tävlingen i Falun i april.

UF-mässan i Sporthallen
På mässan i Sporthallen på lördagen fanns 20 av de sammanlagda 28 UF-företagen på Älvdalens Utbildningscenter. I år är det rekordår med antal UF-företag!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/09/manga-uf-foretag-i-ar.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/05/ung-foretagsamhet-vad-ar-det.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/01/arets-uf-foretag-i-alvdalen.html//Frida Torsein