torsdag 27 mars 2014

Flera företag från vår bygd ska ställa ut på Nordbygg.

Vi vill uppmärksamma er på att årets byggmässa i Stockholm ”Nordbygg” är större än någonsin, mer än 900 företag ställer ut den 1 – 4 april 2014. Det vi vill lyfta fram är att flera innovativa företag från vår bygd, närmare bestämt 3 – Visjon och iCell kommer att ställa ut.


Vi tycker att detta är mycket intressant med tanke på att båda dessa företag har intressanta innovationer - 3-Visjon genom att ta fram fiberbaserade byggelement som skapar hälsosamma hus och som nu har utvecklats i två länder i de två  gränskommunerna Engerdal och Älvdalen. iCell har även de en mycket spännande innovation som de kommer att visa upp på mässan - skivor med isolermaterial av cellulosa. Tidigare har iCell haft lösull, men i slutet av 2014 kommer tillverkningen av isolerskivorna igång.

Besök iCell på webben: www.icell.nu.
iCells miljövänlig cellulosaisolering produceras i Sverige, Älvdalen i världens modernaste och största produktionsanläggning för tillverkning av borsaltfri och miljövänlig cellulosaisolering! iCell har skapat förutsättningar att leverera den bästa tänkbara cellulosaisoleringen som finns på marknaden idag - dessutom är deras slutprodukt helt fri från borsyra och borsalter.

Det mest unika i produkten som nu introduceras är att 3 – Visjon skapar nya bygglösningar utan köldbryggor och plast. De ”nya” byggelementens konstruktion ger ett färdigt hus som är energisnålt, tätt utan plast, med nästintill obegränsade arkitektoniska former och klassas som ett hus med bättre värden än idag godkända  passivhus.

På bilden ser du Jarle Mosshäll från Drevdagen, mannen bakom 3-Visjons innovation.
Möt gärna 3 – Visjon  i deras monter i C-hallen med nr C17:55 och träffa de svensk norska byggsnillen som troligen funnit lösningen på hur 3 - Visjon  och ni byggentreprenörer på ett enkelt sätt kan se förtjänster i de ökade miljökrav som kommer. Du som är byggentreprenör eller själv har intresse – kom på besök – då förstår Du varför ett samarbete kan vara din framtidsvinst. Om du skickar ett mail till Jarle, då skickar han dig en inträdes biljett  jarle@3-visjon.no.

Du som byggentreprenör  bygger och säljer direkt till kund – din kund och Du gör drömhuset tillsammans på ett enkelt sätt med 3 - Visions innovationslösningsmodell och iCells cellulosaisolering, huset blir energisnålt och friskare boendemiljöer än dagens – utan risk för mögel och annat otyg. De arkitektoniska gränserna töjs och ditt fantasihus som Du som byggentreprenör och säljare vill erbjuda byggs enkelt och på kort tid genom.

Tar du chansen att besöka mässan 1 – 4 april, hittar du iCell i montern C06:50 och 3-Visjon i montern C17:55.


//Karin Ardefelt