torsdag 17 april 2014

Lunchmöte i Grövelsjön tisdagen 29/4 
 
 
Vi kommer att vara hos det nystartade företaget "Grövelsjö Alpacka" tisdagen 29/4. 
Mötet börjar 11:30 slutar kl 13:00.
 

Passa på och kom och äta lunch med oss. Detta är ett mycket bra forum för oss att kommunicera/informera er företagare, föreningar och andra vetgiriga och intresserade människor.
Företagarna i SIG (Särna, Idre, Grövelsjön) och näringslivskontoret hälsar dig välkommen på lunchmötet 29/4.
 
 
 Program:

•Företagarna                                           Leo Persson   

•ALMI Lars-Erik Wiik kommer att tala om lönsamhetsstyrning, försäljning/generationsskifte av verksamheter. Lars-Erik kan även svara på frågor gällande övrig verksamhet på ALMI så som Lån, Riskkapital, Rådgivning, Inkubation. Jag hoppas att du passar på nu när Lars-Erik kommer hela vägen upp för att träffa er.  http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/10/ekonomistyrning-ar-en-relativt-ny.html
                                                                                                
•Norra Dalarnas Turistråd/VisitIdre informerat kort om internationaliseringsarbete, är vi exportmogna? Genom Fredrik Nilsson.           
 
•Miljöavdelningens chef Edita Pinxter informerar om att miljöavdelningen vill erbjuda 2 kursdagar för fastighetsskötare och personer som arbetar med energieffektivisering i privata företag och organisationer, just i ämnet energieffektivisering.

•Net 1, mobilt internet eller telefoni som (bygger på det gamla NMT systemet) det är Mikael Resare och Stig-Arne Rolfsson som informerar om detta.   
             
•Näringslivskontoret informerar                  
  
Med reservation för ändringar i programmet.
 
Har du frågor kontakta mig: Karin Ardefelt: 0251-312 28
Alla är varmt välkomna
 
Vad är lunchmöte för något?
 
Företagarna SIG (Särna, Idre, Grövelsjön)och Näringslivskontoret i Älvdalens kommun anordnar regelbundna lunch/frukostmöten i hela kommunen, Älvdalen, Särna, Idre och Grövelsjön.
Dessa möten är välbesökta av både företagare, organisationer, föreningar, politiker, tjänstemän osv.
Ett perfekt tillfälle att träffas för att diskutera aktuella frågor och få information om vad som är på gång i kommunen. Alla är välkomna, kom och hämta in information.
 
 
 
 
Du finner Grövelsjö Alpacka här:
På bilden ser du var företaget Grövelsjö Alpacka har sin verksamhet. I riktning uppåt på bilden ligger Grövelsjön och nedåt är Idre.
 
 
// Karin Ardefelt