Non stop business den 18 september

Den 18 september arrangera W7 Dalarna för tredje gången Non stop business - som är ett ypperligt tillfälle att nätverka och skapa nya affärskontakter över nästan halva Dalarna!

I år kommer Annika R Malmberg som är säljcoach, författare och framgångsexpert att ge oss praktiska tips om hur vi kan ”sälja mera till flera”. En annan inspiratör  under dagen är Mia Törnblom som är föreläsare, utbildare och författare och som kommer ge besökarna en inblick i ”Personligt ledarskap, motivation att leda sig själv och ta plats!”. Moderator för dagen är Johan Pellas.

Non stop business!
Under dagen blir det också "speeddating". I högt tempo får du chansen att träffa andra deltagare, nätverka, öva på att presentera dig eller ditt företag och göra business! Förbered dig gärna och tänk efter hur du vill presentera dig eller ditt företag under speeddatingen. Glöm inte visitkorten om du har sådana!

Missa inte årets Non stop business - detta event är till för alla - män som kvinnor, er som driver företag idag och er som vill starta ett företag.

Anmälan sker på denna länk: www.w7dalarna.se och senast den 27 augusti måste anmälan ha kommit in. Kostnaden är 300 kronor.

NÄR: 18 september
VAR: Mora Parken
TID: 09.00-16.00
PRIS: 300 kronor
ANMÄLAN: www.w7dalarna.se


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/07/non-stop-business-missa-inte-det.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/09/non-stop-business.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2011/09/non-stop-business.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2011/08/vi-ses-val-pa-non-stop-business.html


//Frida Torsein